Vakantiehuis Menorca

Geniet op Menorca in een vakantiehuis van alle vrijheid

Met een verblijf in een vakantiehuis op Menorca geniet je van alle rust en privacy waar je tijdens een vakantie zo hard aan toe bent. Kies een huisje op Menorca dat direct aan de kust is gelegen, of huur op dit Balearische eiland een woning in de heuvels vol pijnbomen en die typisch witte huisjes. Het is een wonder dat het eiland door maar relatief weinig toeristen wordt bezocht. En huur je een vakantiehuis op Menorca met een privé zwembad, dan hoef je voor een verfrissende duik nooit per se de deur uit!

Waar wil jij een huisje op Menorca huren?

Alhoewel hotels en appartementen zich grotendeels aan de zuid- en westkust bevinden, is de verspreiding van vakantiehuizen over het eiland gelijker. Een voor jou geschikt vakantiehuis vind je op heel Menorca, zowel aan de kustgebieden als meer in het binnenland. Dus of je nu voor een huisje op Menorca direct aan het strand gaat, of liever een villa in een landelijke omgeving kiest, je vindt altijd wat je zoekt. Ook Ciutadella de Menorca is een favoriete plek op Menorca om een vakantiehuis te huren. De eeuwenoude stad ademt historie én allure.

Een vakantiehuis op Menorca met een privé zwembad

Heb jij wel oren naar een vakantiehuis op Menorca met een privé zwembad? Geen slecht idee! Zo ervaar je pas echt wat in alle privacy vakantie vieren betekent. Het huren van een vakantiehuis op Menorca met een privé zwembad wil namelijk ook zeggen dat jij over een tuin of in ieder geval afgebakend stuk grondgebied beschikt. Hier vertoeven alleen jij en je reisgezelschap. Is een privé zwembad voor jou niet nodig, dan zijn er ook genoeg opties die hierover niet beschikken. Soms zijn deze vrijstaand, andere keren behoren deze tot een vakantiepark.

Een vakantiehuis op Menorca van een particulier of reisorganisatie huren?

Wil je een vakantiehuis op Menorca huren, dan kun je dit op verschillende manieren doen. Zo kun je een huisje op Menorca via diverse websites bij particuliere verhuurders vastleggen. Ook is het natuurlijk mogelijk om op Menorca jouw vakantiehuis via een bekende reisorganisatie te boeken. Reisorganisaties zijn veilige en betrouwbare partners waar je op kunt terugvallen als dat nodig is. Bovendien kun je bij reisbureaus als Tui of Sunweb ook meteen je vlucht regelen, waardoor je alles onder één dak hebt geregeld. Wel zo een prettig gevoel!

Leven als een local

Met het verblijf in een vakantiehuis op Menorca trek jij helemaal je eigen plan. Gaan en staan doe je waar en wanneer je maar wilt. Niemand die je vertelt vanaf hoe laat je voor het ontbijt kunt aanschuiven of welk diner er vanavond wordt geserveerd. In plaats daarvan wandel jij ’s ochtends onder de warme Spaanse zon naar de plaatselijke bakker om daar met je beste Spaans een ambachtelijk brood te bestellen. Met het verblijf in een vakantiehuis op Menorca proef je het echte leven van jouw bestemming nog veel beter. Een waardevolle toevoeging aan jouw vakantie.

Handige tips & blog

Lekker eten en drinken op Menorca

Ook voor echte Bourgondiërs is Menorca een walhalla. Het eiland heeft zijn geheel eigen eetcultuur, met de lekkerste traditionele gerechten en drankjes die...

Op wijntour in Menorca; hier vind je de beste wijnboerderijen

Vanaf de 13e eeuw begon de wijnproductie in Menorca te groeien, toen de Moren het eiland bewoonden. Deze bereikte jaren later een hoogtepunt vanwege de enor...