Zoek & boek
Ontdek het nachtleven

Uitgaan in Menorca

  • Meer dan 130 zandstranden
  • Slechts twee uur vliegen
  • Betoverende natuur
  • Kindvriendelijk eiland
Waar kun je uitgaan?

Op Menorca is uitgaan verrassender dan je denkt

Menorca heeft prachtige stranden en een binnenland dat je eveneens gezien moet hebben. Minder bekend staat het eiland om zijn uitgaansmogelijkheden. En hoewel deze inderdaad een stuk beperkter zijn dan op Mallorca en Ibiza, is op Menorca uitgaan alles behalve saai. Hier geen overdadige glamour of uitbundigheid, maar genieten op een vooral intiemere en sfeervollere manier. Zeg nou zelf: klinken een romantische zonsondergang, visrestaurant en cocktailbar niet als de perfecte ingredi毛nten voor een onvergetelijke avond? Natuurlijk zijn er ook enkele grote clubs en discotheken, welke je voornamelijk in Mah贸n en Ciutadella vindt.

Nachtleven van Menorca
Waar wacht je nog op?

Boek direct je reis naar Menorca

vakanties.nl
Vakanties.nl Bekijk prijs
Vakantiediscounter Bekijk prijs
Prijsvrij Bekijk prijs
Booking.com Bekijk prijs
Eliza was here Bekijk prijs
In Menorca Uitgaan
Uitgaan in Mahon en Ciutadella

Op Menorca uitgaan doe je vooral in Mah贸n en Ciutadella

Het nachtleven van Menorca concentreert zich vooral in de twee steden van het eiland: hoofdstad Mah贸n en het swingende Ciutadella. In Mah贸n is het iets rustiger dan in Ciutadella, waar je in het oude centrum en langs de haven kunt uitgaan. In Mah贸n, dat overigens ook wel Ma贸 of Ma贸-Mahon wordt genoemd, vind je een groot deel van de eet- en uitgaansgelegenheden aan de Martines Atlante Boulevard in het havengebied. Behalve in deze twee steden kun je op Menorca ook uitgaan in toeristische badplaatsen als Cala鈥檔 Bosch, Son Bou en Cala鈥檔 Porter.

Wat moet je weten?

Over het uitgaan op Menorca

De bekendste clubs van Menorca draaien vele verschillende muzieksoorten. De nieuwste dancemuziek wordt afgewisseld met hits uit voorbije decennia en Latijns-Amerikaanse beats. De meeste clubs zijn in de zomer vrijwel dagelijks geopend en buiten het zomerseizoen alleen in het weekend. De prijzen op het eiland liggen over het algemeen iets lager dan in Nederland, wat je in veel caf茅s en bars op het eiland terugziet. Wil je op Menorca uitgaan in een van de bekendste clubs, dan zul je merken dat de prijzen daar aanzienlijk hoger liggen. Zeker in het hoogseizoen is dit het geval.

Het nachtleven van Menorca

Populaire excursies

Clubs en bars in Menorca
De beste uitgaansgelegenheden

De grootste clubs en discotheken van het eiland

Vrijwel iedereen is het erover eens dat Sa Cova d鈥檈n Xoroi, in een grot vlakbij Cala鈥檔 Porter, de beste discotheek van het eiland is. Nergens anders op Menorca kun je uitgaan op zo een unieke plek. In Ciutadella is het de Esfera Disco die de kroon spant. Ook nachtclubs Jazzbah en Kopas Club, met een breed scala aan muziekstijlen, zijn bekend. In Mah贸n zijn vooral de Moon Club en de Mambo Club in de haven populair. Op Menorca is het gebruikelijk dat je op 茅茅n avond verschillende 鈥搉aast elkaar gelegen- uitgaansgelegenheden bezoekt.

Avondje uit in Menorca

Iets anders dan de grote clubs

Wil je op Menorca uitgaan, maar eens iets anders dan de hele avond dansen op opzwepende dancebeats? Ook dan zijn er meer dan genoeg mogelijkheden. Bezoek in Sant Climent bijvoorbeeld Es Casino, de oudste jazzclub van het eiland. Ook in Mah贸n kun je genieten van jazzbar: in Akelarre wordt live muziek gespeeld en schenkt men heerlijke cocktails. Iets anders dan jazz? Swing dan op de heerlijke muziek van Salsa Club Asere in Ciutadella. Of kijk in Mah贸n naar het programma van El T茅atre Principal de Ma贸 voor een 茅cht bijzonder avondje uit.

Uitgaansleven in Menorca
Wat heb je nodig?

Goed voorbereid op vakantie

Meer weten over Menorca?

Sergio helpt je verder

Heb je hulp nodig bij het kiezen van je accommodatie of het boeken van vliegtickets naar Menorca? Wil je meer weten over het verkennen van het eiland met de auto of ontdekken van lokale verborgen juweeltjes? Of ben je benieuwd naar de meest kindvriendelijke hotels?聽

Sergio Menorca expert
  • Meer dan 130 zandstranden
  • Slechts twee uur vliegen
  • Betoverende natuur
  • Kindvriendelijk eiland

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod op Mencora voor je…