Zoek & boek

Met Vakantiediscounter naar Menorca

Goedkoop op vakantie naar Menorca

Met VakantieDiscounter naar Menorca

Alhoewel Menorca een stuk kleiner en rustiger is dan Ibiza en Mallorca, weet het eiland jaarlijks maar liefst 700.000 toeristen te trekken. Een aanzienlijk deel van de Nederlandse vakantiegangers trekt met VakantieDiscounter naar Menorca. In het zuiden, waar je de beste en mooiste stranden van het eiland vindt, biedt het reisbureau je tal van accommodaties aan. Maar ook in andere regio’s vind je tussen eind april en half oktober probleemloos jouw ideale hotel of appartement. Jaarlijks kun je je vakantie ook vanaf oktober weer boeken voor het volgende zomerseizoen.

Goedkope vakantie naar Menorca
Vakantiediscounter reis naar Menorca
Met vakantiediscounter naar Menorca

Een accommodatie inclusief vlucht en transfer

Ga je met VakantieDiscounter naar Menorca, dan vind je gegarandeerd een reis die aan al je vereisten voldoet. Deze boek je altijd inclusief vlucht en transfer. De verdere verzorging is afhankelijk van de accommodatie. Je hebt de keuze uit logies, logies en ontbijt, halfpension, volpension en all-inclusive. Bij VakantieDiscounter vind je regelmatig onweerstaanbare last minute aanbiedingen en vakanties met mooie kortingen voor kinderen. En dat is niet zomaar, want Menorca staat bekend als een zeer kindvriendelijk eiland.

Meer weten

Bekijk de populairste hotels bij Vakantiediscounter

Zafiro Menorca

Cala 'n Bosch

Grupotel Playa Club

Cala 'n Bosch

Mar Blau

Son Bou

Occidental Menorca

Punta Prima

Elke denkbare accommodatie vind je op dit eiland

Cala’n Bosch, Cala Blanca, Cala Galdana, Cala Macarella, Arenal d’en Castell en Son Bou: het zijn enkele voorbeelden van prachtige badplaatsen waar je via VakantieDiscounter op Menorca kunt verblijven. Alhoewel je een ruime keuze uit kindvriendelijke hotels hebt, vind je er ook adults-only hotels en appartementen en alles daartussenin. De accommodaties die VakantieDiscounter aanbiedt, hebben 2 tot 5 sterren. Voor ieders budget dus! Gemiddeld verblijven zonaanbidders tussen de 6 en 10 dagen op het eiland, maar via VakantieDiscounter kun je een verblijf van tot wel 24 dagen boeken!

Naar wat ben je op zoek?

Type vakantie

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod op Mencora voor je…