Zoek & boek

Met TUI naar Menorca

Discover your smile

De aantrekkelijkste accommodaties van Tui op Menorca

Alhoewel er van massatoerisme geen sprake is, is Menorca erg populair. Zijn prachtige stranden zijn voor velen de belangrijkste reden voor een bezoek. Tui heeft op Menorca veel all inclusive accommodaties. Wil je eens iets anders dan een dagje strand of zwembad, huur dan een auto en ontdek het eiland. Via Tui huur je op Menorca ook een auto. Populaire accommodaties zijn Tui Family Life Mar de Menorca en Tui Royal Son Bou.

Menorca TUI Accomodaties
TUI All Inclusive Menorca
Laat TUI je reis regelen

Met Tui op Menorca in een all inclusive accommodatie verblijven

Menorca is gericht op gezinnen met (kleine) kinderen. Waarom zou je het jezelf ook niet maximaal gemakkelijk maken door met Tui op Menorca all inclusive te verblijven? Door een dergelijk vakantiepakket vast te leggen, weet je van tevoren precies waar je financieel aan toe bent. Een ander voordeel van een verblijf met Tui op Menorca in een all inclusive hotel is dat je werkelijk nergens aan hoeft te denken.

Meer weten

Bekijk de populairste hotels bij TUI

Zafiro Menorca

Cala 'n Bosch

Grupotel Playa Club

Cala 'n Bosch

Mar Blau

Son Bou

Occidental Menorca

Punta Prima

Tui Royal Son Bou is een cadeautje voor het hele gezin

Wie met Tui naar Menorca vertrekt, vindt in het Tui Royal Son Bou een accommodatie die bij het hele gezin een glimlach op het gezicht tovert. Dankzij alle faciliteiten en activiteiten die er speciaal voor de kinderen zijn, leun ook jij ontspannen achterover. Het Tui Royal Son Bou heeft een leuke miniclub, een kinderbad inclusief spannend piratenschip en zelfs een speciaal buffet voor de jongsten van het gezin.

Een paradijs voor kinderen: Tui Family Life Mar de Menorca

Nog een aanrader van Tui op Menorca is Tui Family Life Mar de Menorca. Inmiddels opereert dit hotel onder de naam BLUE Grupotel Mar de Menorca. Dit aparthotel heeft maar liefst vier buitenzwembaden, waarvan een deel speciaal voor kinderen is. Ook zijn er een baby club, mini club, teen club en kinderdisco. Het strand ligt op 400 meter afstand van Tui Family Life Mar de Menorca. Hier ontspan je maximaal.

Naar wat ben je op zoek?

Type vakantie

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod op Mencora voor je…