Zoek & boek

Met Sunweb naar Menorca

Ontdek prachtige zandstranden

Geniet met Sunweb op Menorca van de allermooiste plekjes

Jaarlijks reizen ruim 700.000 toeristen naar Menorca af. Een groot deel van de Nederlandse vakantiegangers doet dat met Sunweb. De reisorganisatie weet je jaar in, jaar uit feilloos de beste plekjes van het eiland aan te bieden. De vele stranden, sommigen met een natuurlijke spa, zijn oogverblindend en hebben al jarenlang een onverminderde aantrekkingskracht op zonaanbidders. Het zomerseizoen loopt tot maximaal half oktober. Vanaf die periode kun je bij Sunweb je Menorca vakantie voor volgend jaar ook direct weer boeken, mocht je van dit eiland niet genoeg kunnen krijgen.

Sunweb reis naar Menorca
Sunweb vakanties naar Menorca
Reis met Sunweb direct naar Menorca

De verschillende reizen die Sunweb naar Menorca aanbiedt

Wanneer je ook wilt vertrekken en hoe lang je ook wilt blijven, bij Sunweb is het op Menorca allemaal mogelijk. Je kunt kiezen tussen een reisduur van 4-7 dagen, 8-11 dagen, 12-16 dagen en 17-29 dagen als je het er op Menorca goed van wilt nemen. Accommodaties die Sunweb op Menorca aanbiedt, zijn op basis van verschillende typen verzorging: logies, logies en ontbijt, halfpension of all inclusive. Sunweb heeft ijzersterke vroegboekdeals, verleidelijke last minute aanbiedingen en ook vakanties met kinderkorting. Voor groepen vakantiegangers van meer dan 20 personen geldt een aparte boekingsprocedure.

Meer weten

Bekijk de populairste hotels bij Sunweb

Zafiro Menorca

Cala 'n Bosch

Grupotel Playa Club

Cala 'n Bosch

Mar Blau

Son Bou

Occidental Menorca

Punta Prima

Welke accommodatie kies jij?

Ga er eens goed voor zitten en bekijk op je gemak welke accommodaties Sunweb je op Menorca aanbiedt. Een budgetvakantie boek je bij Sunweb op Menorca bij bijvoorbeeld Las Brisas I & II. De appartementen liggen te midden van een mooi gebied vol dennenbomen en vlakbij de geliefde baai van Cala’n Bosch. Ondanks hun eenvoud zijn de appartementen erg comfortabel. Een ander populair appartementencomplex is Carema Beach Menorca, dat direct aan het zandstand van Cala’n Bosch is gelegen. Winkeltjes en restaurants vind je, net als een bushalte, op steenworp afstand. Relaxen lukt je hier zeer zeker!

Naar wat ben je op zoek?

Type vakantie

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod op Mencora voor je…