Zoek & boek

Met Prijsvrij naar Menorca

Goedkope vakanties naar Menorca

Met Prijsvrij naar Menorca? Er is zoveel om uit te kiezen!

Prijsvrij weet jou elk jaar te voorzien van de meest goedkope vakanties naar Menorca. Of dat nu om een eenvoudige vakantie in een basic appartement gaat, of om een luxe verblijf op all inclusive basis. Prijsvrij vergelijkt reisorganisaties, waardoor jij altijd een duidelijk overzicht hebt van de mogelijkheden en bijbehorende prijzen. In tegenstelling tot veel andere reisorganisaties en vergelijkingswebsites betaal je bij Prijsvrij geen boekingskosten. Vertrek je met Prijsvrij naar Menorca? Dan kies je uit een breed aanbod vakanties, zowel vroeg te boeken als last minute vast te leggen.

Prijsvrij Menorca Reis
Goedkope vakantie Menorca met Prijsvrij
De mooiste zonvakantie

Mogelijkheden voor een reis naar Menorca

Vertrek je met Prijsvrij naar Menorca? Dan heb je de mogelijkheid om vanaf diverse luchthavens te vertrekken. Behalve vanaf Schiphol kun je ook vanuit het Brusselse Zaventem, Düsseldorf of Keulen vertrekken. Wie met Prijsvrij Menorca bezoekt, kan in zowel een appartement, hotel of aparthotel verblijven. De accommodaties hebben een waardering van tussen de twee en vijf sterren. Omdat het veel vakanties van diverse reisorganisaties met elkaar vergelijkt, kun je ook kiezen tussen een reis met eigen vervoer en een reis per vliegtuig. Er zijn tal van veerdiensten tussen Menorca en het vasteland van Spanje.

Meer weten

Bekijk de populairste hotels bij Prijsvrij

Zafiro Menorca

Cala 'n Bosch

Grupotel Playa Club

Cala 'n Bosch

Mar Blau

Son Bou

Occidental Menorca

Punta Prima

Aanbevolen accommodaties van Prijsvrij in Menorca

Prijsvrij heeft in Menorca genoeg accommodaties om uit te kiezen. Ben je op zoek naar iets kleinschaligs? Misschien is dan Roc Lago Park iets voor jou. Dit kleinschalige complex heeft een ruime tuin met twee zwembaden en ligt op 400 meter afstand van het strand. Zo kun je elke dag weer kiezen waar je het water in duikt. Voor kinderen is er een speeltuin. Ook het Azuline Marina Parc is een populaire keuze. Dit verblijf hoort bij de zogeheten Splashdeals; hier kun je rekenen op volop waterpret. Het bijbehorende waterpark telt minstens zeven zwembaden.

Naar wat ben je op zoek?

Type vakantie

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod op Mencora voor je…