Reis met Kras naar Menorca

Reisorganisaties
tui menorca vakantiediscounter menorca sunweb menorca prijsvrij menorca

Reis met Kras naar Menorca en geniet van een ideale zonvakantie

Met Kras naar Menorca? Geen enkel probleem! Kras is sinds 2018 een zelfstandig onderdeel van Tui Nederland en richt zich vooral op de verkoop via internet. Deze directseller heeft tientallen jaren ervaring en weet zijn reizen en accommodaties daarom slim en voordelig internationaal in te kopen. Daar pluk jij de vruchten van! Over het algemeen zijn het de wat oudere reizigers die met Kras naar Menorca vertrekken. De reizen van deze organisatie naar dit Spaanse eiland zijn geheel afgestemd op de behoeften en de wensen van de hedendaagse vakantieganger.

Geniet met Kras op Menorca van een rustige zonvakantie

Wanneer je op zoek bent naar een rustige zonvakantie zonder al te veel toeters en bellen, ben je niet alleen bij Menorca, maar ook bij Kras aan het juiste adres. Wegdromen bij de idyllische baaien van dit Balearische eiland hoeft bij Kras bovendien niet veel te kosten. Tegen zeer gunstige prijzen reis je met Kras naar Menorca. Ga je met Kras naar Menorca, dan kun je voorafgaand aan je vertrek ook excursies boeken. Kras staat daarnaast ook voor respect voor mens, dier en omgeving. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel.

Een van de populairste accommodaties van Kras op Menorca

Gedurende een groot gedeelte van het jaar kun je met Kras naar Menorca. Een populaire accommodatie onder veel vakantiegangers is het viersterrenverblijf Pueblo Menorquin. In deze appartementen, die op 200 meter van het centrum van Cala’n Bosch liggen, verblijf je op basis van logies. Bij Pueblo Menorquin geniet je van een ruim zwembad en een subtropische tuin. Wil je eens een dagje wat anders, dan ligt het strand op zeer korte afstand. Je viert met Kras op Menorca een rustige vakantie met alles om je heen wat je je maar wenst.

Andere reisorganisaties

TUI
Sunweb
D-reizen
Vakantiediscounter
Prijsvrij

Handige tips & blog

Lekker eten en drinken op Menorca

Ook voor echte Bourgondiërs is Menorca een walhalla. Het eiland heeft zijn geheel eigen eetcultuur, met de lekkerste traditionele gerechten en drankjes die...

Op wijntour in Menorca; hier vind je de beste wijnboerderijen

Vanaf de 13e eeuw begon de wijnproductie in Menorca te groeien, toen de Moren het eiland bewoonden. Deze bereikte jaren later een hoogtepunt vanwege de enor...