Zoek & boek

Met Eliza was here naar Menorca

Zonvakanties naar Menorca

Met Eliza Was Here naar Menorca

Unieke vakanties, weg van de massa. Dat is de lijfspreuk van reisbureau Eliza Was Here. En dat is veelbelovend, gezien het feit dat je je op dit Spaanse eiland al op een vrij rustige bestemming bevindt. Ben je op zoek naar een unieke vakantie waarin je even helemaal tot rust kunt komen? Boek dan via Eliza Was Here Menorca en laad je batterij onder de Spaanse zon en aan het turquoise zeewater weer even helemaal op. Vriendelijkheid en kleinschaligheid staan bij deze reizen centraal.

Menorca met Eliza was here
Eliza was here naar Menorca-2
Wat te doen op Menorca?

Een vliegvakantie inclusief huurauto

Boek je bij Eliza Was Here een vakantie naar Menorca, dan is die vliegvakantie altijd inclusief huurauto. Wanneer je de beschikking hebt over je eigen vervoermiddel, heb je de volledige vrijheid om te gaan en te staan waar en wanneer jij wilt. Een slimme combinatie, want op dit eiland van de Balearen is meer dan genoeg te ontdekken. Wat accommodaties betreft kun je bij dit reisbureau kiezen uit appartementen en hotels, maar ook authentieke vakantiewoningen en agriturismo.

Ontdek Menorca op jouw manier

Overigens ben je ook aan het juiste adres bij Eliza Was Here wanneer je Menorca op een speciale manier wilt ontdekken. Zo bestaat er een aanbod aan huwelijksreizen, culinaire vakanties en duurzame vakanties. Ook voor reizen met kinderen bestaat een apart aanbod voor dit eiland dat toch al zo familievriendelijk is. Net als bij andere reisbureaus boeken ook bij Eliza Was Here nog maar weinig vakantiegangers een reis naar dit eiland. Des te meer reden om je unieke vakantie vast te leggen!

Naar wat ben je op zoek?

Type vakantie

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod op Mencora voor je…