Zoek & boek

Met D-Reizen naar Menorca

  • Meer dan 130 zandstranden
  • Slechts twee uur vliegen
  • Betoverende natuur
  • Kindvriendelijk strand
Geniet van de betoverende natuur

Met D-reizen naar Menorca, ‘het groenblauwe eiland’

Het Spaanse Menorca staat garant voor onvergetelijke vakanties. Iets wat ook D-reizen maar al te goed weet. Hier vind je tal van mooie en aantrekkelijk geprijsde reizen naar het Isla Verde Y Azul, ‘het groenblauwe eiland’. Een bijnaam die het eiland heeft verkregen dankzij zijn natuurschoon. Vertrek je met D-reizen naar Menorca, dan heb je volop keuzemogelijkheden. Zo vind je altijd precies die reis die jij voor ogen had. Bij D-reizen bevinden zich maar liefst 150 reisaanbieders onder één dak. Zo is het haast onmogelijk om geen reis naar jouw zin te vinden.

Vlieg met D-Reizen naar Menorca
Reizen naar Menorca met D-Reizen
Wanneer vertrek je?

Met D-reizen naar Menorca: hoe, waar en wanneer?

Het aanbod van D-reizen op Menorca is op zijn minst ruim te noemen. De beschikbare accommodaties hebben een waardering van één tot vijf sterren. Je kiest uit appartementen, hotels, aparthotels en zelfs bungalows. Je verblijf is op basis van logies, logies en ontbijt, halfpension of all inclusive. Ook ultra all inclusive behoort tot de mogelijkheden wanneer je met D-reizen richting Menorca vertrekt. Bij all inclusive vakanties vallen sommige dingen buiten het door jou geboekte pakket. Bijvoorbeeld alcoholische dranken of het gebruik van bepaalde faciliteiten. Bij ultra all inclusive is letterlijk alles inclusief.

Meer weten

Bekijk de populairste hotels bij D-Reizen

Zafiro Menorca

Cala 'n Bosch

Grupotel Playa Club

Cala 'n Bosch

Mar Blau

Son Bou

Occidental Menorca

Punta Prima

De leukste accommodaties van D-reizen op Menorca

Ga je met D-reizen naar Menorca, dan valt het kiezen uit alle mogelijke accommodaties niet mee. Vrijwel alles is mogelijk. Ook met een beperkt budget kun je met D-reizen naar Menorca. Een van de meest basic verblijven zijn bijvoorbeeld de appartementen van het Cel Blau complex. Deze accommodatie heeft één ster, wat overigens niets te maken heeft met het onderhoud ervan. Cel Blau ligt in een rustige omgeving, op een paar minuten loopafstand van het strand. Wil je het iets luxer? Boek dan bijvoorbeeld het stijlvolle Hotel Insotel Punta Prima Resort en Spa.

Naar wat ben je op zoek?

Type vakantie

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod op Mencora voor je…