Reisorganisaties

Reisorganisaties
tui menorca vakantiediscounter menorca sunweb menorca prijsvrij menorca

Met welke reisorganisatie ga jij naar Menorca?

Op zoek naar een zonvakantie of een last minute naar Menorca? Geen enkel probleem! Diverse Nederlandse reisorganisaties bieden het hele jaar door reizen aan naar dit pareltje van de Balearen.
Je kunt kiezen voor een pakket inclusief vlucht en verblijf, maar ook voor all inclusive. Hierbij ontbreekt het je aan niets en weet je van tevoren ook nog eens waar je financieel aan toe bent. Reisorganisaties die reizen naar Menorca aanbieden, zijn Tui, Sunweb, D-reizen, Prijsvrij, Vakantiediscounter en Kras.

Op naar Menorca met Tui, een van ’s werelds grootste reisorganisaties

Tui is een van oorsprong Duitse reisorganisatie die jou graag helpt de meest onvergetelijke vakantie te realiseren. ‘Discover your smile’ is de slogan van de reisorganisatie, waarvan de naam een afkorting is van zijn drie kenmerken: Trusted, Unique en Inspiring. Tui is een van ’s werelds grootste reisorganisaties en is marktleider in Nederland. Jaarlijks gaan 1,7 miljoen reizigers met Tui weg.

Menorca als vaste bestemming van Sunweb

Sunweb bestaat sinds 2000 en biedt onder andere vlieg- en autovakanties aan naar bestemmingen binnen en buiten Europa. Menorca behoort tot een vaste bestemming binnen deze reisorganisatie. In de meeste gevallen is er, wanneer je bij Sunweb een vakantie boekt, op locatie reisleiding aanwezig. Zo niet, dan is er altijd een vertegenwoordiger van Sunweb aanwezig waarop je kunt terugvallen. Ook is het een aanrader om via Sunweb een huurauto voor Menorca te boeken, mocht je daarin geïnteresseerd zijn.

D-reizen, de grootste onafhankelijke vakantievergelijker van Nederland

De Nederlandse organisatie D-reizen verkoopt vakantiereizen van diverse touroperators. Je vindt er maar liefst 150 reisaanbieders onder één dak. D-reizen mag zich de grootste, onafhankelijke vergelijker van vakanties binnen ons land noemen. Wanneer je op zoek bent naar een zonvakantie op Menorca, kun je erop gerust zijn hier de scherpste prijzen en beste aanbiedingen te vinden. D-reizen regelt alles voor jou tot in de puntjes en is 365 dagen per jaar bereikbaar voor vragen.

Altijd goedkoop uit met Prijsvrij

Net als D-reizen is Prijsvrij een vakantievergelijker. Prijsvrij vergelijkt verschillende bij de ANVR en/of SGR aangesloten reisorganisaties van eigen bodem, maar ook bekende Duitse reisorganisaties. Zo vind jij voor je zonvakantie naar Menorca ook hier het hele seizoen door de scherpste deals. En vind je ergens anders een betere prijs? Dan krijg je dankzij de Best Deal garantie het verschil terug!

Vakantiediscounter voor de beste deals voor een zonvakantie naar Menorca

Vakantiediscounter zet zich sinds 2000 in voor de beste prijzen voor zijn reizigers. De organisatie koopt in grote volumes in, werkt alleen via internet en heeft geen fysieke winkels. Dat scheelt hem een hoop kosten, waar ook jij als vakantieganger vervolgens de vruchten weer van plukt. Vakantiediscounter is geheel onafhankelijk en koopt ook zijn reizen naar Menorca bij vrijwel alle bestaande Nederlandse reisorganisaties in.

Met Kras naar de Spaanse zon

De Nederlandse reisorganisatie Kras heeft inmiddels al bijna honderd jaar ervaring. Een zonvakantie naar Menorca kun je daarom best aan ze overlaten. Kras is onderdeel van de TUI Group en biedt naast zonvakanties ook andere reizen zoals cruises en rondreizen aan. Kras richt zich voornamelijk op de oudere reiziger en breidt zijn aanbod voortdurend uit. Hierdoor heb je ook voor een zonvakantie naar Menorca bij Kras diverse mogelijkheden.

Handige tips & blog

Lekker eten en drinken op Menorca

Ook voor echte Bourgondiërs is Menorca een walhalla. Het eiland heeft zijn geheel eigen eetcultuur, met de lekkerste traditionele gerechten en drankjes die...

Op wijntour in Menorca; hier vind je de beste wijnboerderijen

Vanaf de 13e eeuw begon de wijnproductie in Menorca te groeien, toen de Moren het eiland bewoonden. Deze bereikte jaren later een hoogtepunt vanwege de enor...