Zoek & boek
Alle reisorganisaties onder elkaar

Boek je reis naar Menorca

  • Meer dan 130 zandstranden
  • Slechts twee uur vliegen
  • Betoverende natuur
  • Kindvriendelijk eiland
Boek je reis naar Menorca

Met welke reisorganisatie ga jij naar Menorca?

Op zoek naar een zonvakantie of een last minute naar Menorca? Geen enkel probleem! Diverse Nederlandse reisorganisaties bieden het hele jaar door reizen aan naar dit pareltje van de Balearen. Je kunt kiezen voor een pakket inclusief vlucht en verblijf, maar ook voor all inclusive. Hierbij ontbreekt het je aan niets en weet je van tevoren ook nog eens waar je financieel aan toe bent. Reisorganisaties die reizen naar Menorca aanbieden, zijn Tui, Sunweb, D-reizen, Prijsvrij, Vakantiediscounter en Eliza was here.

Reisorganisaties naar Menorca
Waar wacht je nog op?

Boek direct je reis naar Menorca

vakanties.nl
Vakanties.nl Bekijk prijs
Vakantiediscounter Bekijk prijs
Prijsvrij Bekijk prijs
Booking.com Bekijk prijs
Eliza was here Bekijk prijs
Menorca Reisorganisaties

Op naar Menorca met Tui, een van ’s werelds grootste reisorganisaties

Tui is een van oorsprong Duitse reisorganisatie die jou graag helpt de meest onvergetelijke vakantie te realiseren. ‘Discover your smile’ is de slogan van de reisorganisatie, waarvan de naam een afkorting is van zijn drie kenmerken: Trusted, Unique en Inspiring. Tui is een van ’s werelds grootste reisorganisaties en is marktleider in Nederland. Jaarlijks gaan 1,7 miljoen reizigers met Tui weg.

Menorca als vaste bestemming van Sunweb

Sunweb bestaat sinds 2000 en biedt onder andere vlieg- en autovakanties aan naar bestemmingen binnen en buiten Europa. Menorca behoort tot een vaste bestemming binnen deze reisorganisatie. In de meeste gevallen is er, wanneer je bij Sunweb een vakantie boekt, op locatie reisleiding aanwezig. Zo niet, dan is er altijd een vertegenwoordiger van Sunweb aanwezig waarop je kunt terugvallen. Ook is het een aanrader om via Sunweb een huurauto voor Menorca te boeken, mocht je daarin geïnteresseerd zijn.

Reis boeken Menorca
Wat heb je nodig?

Goed voorbereid op vakantie

D-reizen, de grootste onafhankelijke vakantievergelijker van Nederland

De Nederlandse organisatie D-reizen verkoopt vakantiereizen van diverse touroperators. Je vindt er maar liefst 150 reisaanbieders onder één dak. D-reizen mag zich de grootste, onafhankelijke vergelijker van vakanties binnen ons land noemen. Wanneer je op zoek bent naar een zonvakantie op Menorca, kun je erop gerust zijn hier de scherpste prijzen en beste aanbiedingen te vinden. D-reizen regelt alles voor jou tot in de puntjes en is 365 dagen per jaar bereikbaar voor vragen.

Altijd goedkoop uit met Prijsvrij

Net als D-reizen is Prijsvrij een vakantievergelijker. Prijsvrij vergelijkt verschillende bij de ANVR en/of SGR aangesloten reisorganisaties van eigen bodem, maar ook bekende Duitse reisorganisaties. Zo vind jij voor je zonvakantie naar Menorca ook hier het hele seizoen door de scherpste deals. En vind je ergens anders een betere prijs? Dan krijg je dankzij de Best Deal garantie het verschil terug!

Vakantiediscounter voor de beste deals voor een zonvakantie naar Menorca

Vakantiediscounter zet zich sinds 2000 in voor de beste prijzen voor zijn reizigers. De organisatie koopt in grote volumes in, werkt alleen via internet en heeft geen fysieke winkels. Dat scheelt hem een hoop kosten, waar ook jij als vakantieganger vervolgens de vruchten weer van plukt. Vakantiediscounter is geheel onafhankelijk en koopt ook zijn reizen naar Menorca bij vrijwel alle bestaande Nederlandse reisorganisaties in.

Meer weten over Menorca?

Sergio helpt je verder

Heb je hulp nodig bij het kiezen van je accommodatie of het boeken van vliegtickets naar Menorca? Wil je meer weten over het verkennen van het eiland met de auto of ontdekken van lokale verborgen juweeltjes? Of ben je benieuwd naar de meest kindvriendelijke hotels? 

Sergio Menorca expert
  • Meer dan 130 zandstranden
  • Slechts twee uur vliegen
  • Betoverende natuur
  • Kindvriendelijk eiland

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod op Mencora voor je…