Last minutes Menorca

Reisorganisaties
tui menorca vakantiediscounter menorca sunweb menorca prijsvrij menorca

Een last minute naar Menorca, het Spaanse eiland van de oogverblindende stranden

De ideale all inclusive vakantie vind je in Spanje. Een last minute naar Menorca is bij diverse reisorganisaties zo geboekt. Je kunt kiezen voor een eenvoudige accommodatie op basis van logies, maar ook voor een last minute naar Menorca op all inclusive basis. Vertrek naar Menorca met een van de last minute deals en beleef een zonvakantie als nooit tevoren. Bereid je voor op een turquoise zee, witte stranden en pittoreske dorpjes. Je boekt je last minute naar Menorca met Tui of een van de andere bekende reisorganisaties.

Hoe vier jij jouw last minute op Menorca?

Menorca staat bekend om haar fijne zandstranden. De ideale zonvakantie vier je hier dus. Vertrek naar Menorca met een van de last minute deals en je hoeft zelfs amper in de buidel te tasten om van dit eiland te genieten. Vier je last minute Menorca all inclusive om zo altijd de beschikking te hebben over een of meer luxe zwembaden, of kies voor een eenvoudig appartement om elke dag aan het strand te vertoeven. Een last minute op Menorca leent zich ook perfect voor een huurauto om mooie dagtochten te maken.

De beste periode om Menorca met een van de last minute deals te bezoeken

Wil je naar Menorca met een last minute deal? Een last minute op Menorca op all inclusive basis of met een ander type verzorging vier je het beste van juni tot en met oktober. Dan zijn de temperaturen het aangenaamst en valt er nauwelijks neerslag. Ook de watertemperatuur is dan erg aangenaam. Juli en augustus zijn de heetste maanden. Geen zin in al te veel volk? Vermijd augustus dan voor een last minute naar Menorca. Dan vieren de Spanjaarden er in grote getalen vakantie.

Je last minute op Menorca op all inclusive basis

Met een last minute op Menorca op all inclusive basis hoef je zelf helemaal nergens aan te denken. De maaltijden zijn bij de boekingsprijs inbegrepen en je kunt de hele dag door gebruikmaken van diverse (alcoholvrije) drankjes. Boek je je last minute naar Menorca op deze manier, dan zullen ook de transfers tussen je accommodatie en het vliegveld inbegrepen zijn, net als het gebruik van de faciliteiten van jouw accommodatie. Dit kan bijvoorbeeld een wellnesscentrum zijn. Hoe meer sterren de accommodatie heeft, des te meer dingen zullen er inbegrepen zijn.

Boek je last minute naar Menorca bij Tui

Genieten van een goedkope zonvakantie doe je tijdens een last minute op Menorca die je bij Tui boekt. Tui is al jarenlang een vertrouwde reisaanbieder en weet jou als vakantieganger altijd de scherpste prijzen te bieden. Ook naar deze bestemming. Wat accommodaties op dit eiland betreft heeft deze reisorganisatie meer dan genoeg keuzemogelijkheden voor je. Of je nu in een voordelig appartement of een luxe hotel wilt vertoeven, Tui kan het voor je regelen. Met jaarlijks 300 zondagen kun je gedurende een lange periode jouw last minute naar Menorca bij Tui boeken.

Handige tips & blog

Lekker eten en drinken op Menorca

Ook voor echte Bourgondiërs is Menorca een walhalla. Het eiland heeft zijn geheel eigen eetcultuur, met de lekkerste traditionele gerechten en drankjes die...

Op wijntour in Menorca; hier vind je de beste wijnboerderijen

Vanaf de 13e eeuw begon de wijnproductie in Menorca te groeien, toen de Moren het eiland bewoonden. Deze bereikte jaren later een hoogtepunt vanwege de enor...