Royal Son Bou Family Club****

Reisorganisaties
tui menorca vakantiediscounter menorca sunweb menorca prijsvrij menorca

De meest kindvriendelijke accommodatie vind je in Royal Son Bou op Menorca

De Royal Son Bou Family Club is een kindvriendelijk hotel aan het langste strand van het eiland. Playa de Son Bou bevindt zich op slechts 100 meter afstand van de Royal Son Bou Family Club in Menorca. De stijlvolle appartementen van dit aparthotel liggen rond het zwembad. De accommodatie is ideaal voor families met kinderen. Voor de kleinste vakantiegangers zijn er bij Royal Son Bou meer dan genoeg activiteiten.

Royal Son Bou Family Club vakantiediscounter

Boek Royal Son Bou Family Club bij de volgende reisorganisaties


Waar je bij de Royal Son Bou Family Club op kunt rekenen

De appartementen van de Royal Son Bou Family Club zijn ingericht en gedecoreerd met het oog op familie. De ruime kamers van Royal Son Bou hebben lichte kleuren en ontvangen elk een flinke dosis zonlicht. De Royal Son Bou Family Club biedt twee- of driekamerappartementen. Elke kamer binnen Royal Son Bou heeft een privébadkamer, airconditioning, WiFi, televisie en een ruim uitgeruste kitchenette. Een dagje niet koken? Dan schuif je bij een van de twee restaurants van Royal Son Bou op Menorca aan.

Bij Royal Son Bou kunnen kinderen hun geluk niet op

De Royal Son Bou Family Club op Menorca heeft als doel kinderen van een onvergetelijke tijd te voorzien. Het animatieteam van Royal Son Bou weet daar probleemloos voor te zorgen. De miniclub van Royal Son Bou op Menorca zorgt altijd voor een dag vol plezier. Club Kikoland vormt het hart van de Royal Son Bou Family Club op Menorca en heeft entertainers die verschillende talen spreken. Zelfs voor tieners heeft de Royal Son Bou Family Club een programma.

Handige tips & blog

Lekker eten en drinken op Menorca

Ook voor echte Bourgondiërs is Menorca een walhalla. Het eiland heeft zijn geheel eigen eetcultuur, met de lekkerste traditionele gerechten en drankjes die...

Op wijntour in Menorca; hier vind je de beste wijnboerderijen

Vanaf de 13e eeuw begon de wijnproductie in Menorca te groeien, toen de Moren het eiland bewoonden. Deze bereikte jaren later een hoogtepunt vanwege de enor...