Marinda Garden Menorca***

Reisorganisaties
tui menorca vakantiediscounter menorca sunweb menorca prijsvrij menorca

Vier een geslaagde familievakantie in Marinda Garden op Menorca

Verblijf je op Menorca in Marinda Garden, dan geniet je van een optimale familievakantie. Dit drie sterren tellende aparthotel in Cala ’n Bosch heeft zowel overdag als ’s avonds een entertainmentprogramma voor alle leeftijden. Voor de kinderen is er de miniclub. De appartementen van Marinda Garden op Menorca doen mediterraan aan en zijn gelegen in open, groene tuinen. Het strand bevindt zich op tien minuten loopafstand van de accommodatie, die uiteraard over een ruim zwembad en een poolbar beschikt.

Marinda Garden tui

Boek Marinda Garden Menorca bij de volgende reisorganisaties


Alle services die je je tijdens een vakantie wenst

Wie op Menorca in Marinda Garden verblijft, heeft de keuze uit drie typen accommodaties: standaard, premium of de superior room. De premium kamer beschikt over een basic keuken en een eigen stukje tuin. Marinda Garden op Menorca biedt jou als gast tal van services: zwembaden, een zonneterras, speeltuinen, een gameruimte en nog meer. Het rustig gelegen hotel heeft een vol activiteitenprogramma voor zowel kinderen, jongeren als volwassenen. Plezier is er dus altijd gegarandeerd.

Maak je vakantie op Menorca met Marinda Garden voor je kinderen nóg leuker

Op Menorca is Marinda Garden een van die plekken die kinderen elke dag van urenlang vermaak onder de Spaanse zon kunnen voorzien. Het animatieteam van Marinda Garden op Menorca heeft altijd wel iets voor ze in petto. Of dat nu sportactiviteiten, workshops of watergevechten zijn. Het naastgelegen waterpark –dat van half mei tot eind september is geopend- is de kers op de taart. Bovendien serveert deze accommodatie een apart buffet voor kinderen.

Handige tips & blog

Lekker eten en drinken op Menorca

Ook voor echte Bourgondiërs is Menorca een walhalla. Het eiland heeft zijn geheel eigen eetcultuur, met de lekkerste traditionele gerechten en drankjes die...

Op wijntour in Menorca; hier vind je de beste wijnboerderijen

Vanaf de 13e eeuw begon de wijnproductie in Menorca te groeien, toen de Moren het eiland bewoonden. Deze bereikte jaren later een hoogtepunt vanwege de enor...