Mar de Menorca***

Reisorganisaties
tui menorca vakantiediscounter menorca sunweb menorca prijsvrij menorca

Bij Mar de Menorca verblijf je in een oase van rust

Tui Family Life Mar de Menorca is een rustig gelegen aparthotel met een viersterrenwaardering. Het door kliffen omgeven dorpje Cala Canutells geeft je het gevoel even helemaal weg te zijn. Toch ben je op slechts vijftien minuten afstand van Mahón, de levendige hoofdstad van het eiland. Het beste van beide werelden dus! Mar de Menorca heet tegenwoordig officieel TUI BLUE Grupotel Mar de Menorca, maar is ook onder zijn oude naam nog bekend.

Grupotel Mar de Menorca d-reizen

Boek Mar de Menorca bij de volgende reisorganisaties


Volop ontspanning in een ideale setting

TUI Family Life Mar de Menorca ligt landinwaarts in een diepe inham en heeft twee witte zandstrandjes. Een heerlijke plek om rond te dobberen. Echter kun je dat ook in het zwembad van Mar de Menorca, waarop je vanaf de loungebar een mooi uitzicht hebt. In het buffetrestaurant wordt live gekookt, terwijl je in de Taverna tapas kunt eten. Je kunt bij Mar de Menorca kiezen uit verschillende typen appartementen. De grootste zijn geschikt voor zes personen.

TUI Family Life Mar de Menorca denkt aan kinderen van alle leeftijden

Ga je met je hele gezin op vakantie, dan is Tui Family Life Mar de Menorca de accommodatie waarnaar je op zoek bent. Het hotel heeft namelijk meer dan genoeg in huis om kinderen dagenlang te vermaken. Zo heeft Mar de Menorca meerdere zwembaden, entertainment en zelfs een heus kinderbuffet. De baby lounge is de hele dag door geopend en je kunt dagelijks enkele uren gebruik maken van de crèche. Naast activiteiten is er bij Mar de Menorca voor twaalf- tot vijftienjarigen ‘The Hangout’.

Handige tips & blog

Lekker eten en drinken op Menorca

Ook voor echte Bourgondiërs is Menorca een walhalla. Het eiland heeft zijn geheel eigen eetcultuur, met de lekkerste traditionele gerechten en drankjes die...

Op wijntour in Menorca; hier vind je de beste wijnboerderijen

Vanaf de 13e eeuw begon de wijnproductie in Menorca te groeien, toen de Moren het eiland bewoonden. Deze bereikte jaren later een hoogtepunt vanwege de enor...