Carema Beach Menorca****

Reisorganisaties
tui menorca vakantiediscounter menorca sunweb menorca prijsvrij menorca

Bij Carema Beach op Menorca beleef je Cala ’n Bosch op zijn best

Carema Beach op Menorca is een hotel met een viersterrenwaardering. De accommodatie ligt in Cala ’n Bosch, een badplaats aan de zuidwestkust van het eiland. De appartementen van Carema Beach op Menorca zijn stijlvol ingericht als strandwoningen. Carema Beach in Menorca is gelegen aan een baai. Het stuk strand voor het hotel, dat direct aan het zwembad grenst, is exclusief voor zijn gasten.

Carema Beach Menorca vakantiediscounter

De stijlvolle appartementen van Carema Beach op Menorca

Van de appartementen van Carema Beach op Menorca bestaan maar liefst negen verschillende typen, waardoor je altijd een kamer vindt die aan jouw wensen beantwoordt. Carema Beach op Menorca is in 2018 in zijn geheel gerenoveerd. Carema Beach op Menorca is een hotel dat al zijn gasten voorziet van een privébadkamer, airconditioning, televisie en WiFi. Behalve een groot zwembad is er ook een zonnestudio. De receptie is van mei tot en met september 24 uur per dag, 7 dagen per week bemand.

Carema Beach op Menorca: hotel met gastronomische verrassingen

Carema Beach op Menorca is een hotel waar het je aan niets ontbreekt. Niet alleen geniet je bij Carema Beach op Menorca van de rust en luxe, ook op gastronomisch gebied is er geen klagen. Verblijf je in een van de appartementen van Carema Beach op Menorca, dan zal het eten je in het S’Aigu Buffet restaurant met zijn prachtige uitzicht op zee nooit vervelen. Er wordt live gekookt en pizza’s worden op de traditionele manier gebakken. Bij de beach bar geniet je van lichte gerechten.

Handige tips & blog

Lekker eten en drinken op Menorca

Ook voor echte Bourgondiërs is Menorca een walhalla. Het eiland heeft zijn geheel eigen eetcultuur, met de lekkerste traditionele gerechten en drankjes die...

Op wijntour in Menorca; hier vind je de beste wijnboerderijen

Vanaf de 13e eeuw begon de wijnproductie in Menorca te groeien, toen de Moren het eiland bewoonden. Deze bereikte jaren later een hoogtepunt vanwege de enor...