Zoek & boek
Ontdek de leukste beach clubs in Menorca

Beach clubs in Menorca

  • Meer dan 130 zandstranden
  • Slechts twee uur vliegen
  • Betoverende natuur
  • Kindvriendelijk eiland
Waar zijn leuke Beach clubs in Menorca?

Dit zijn de beste beach clubs van Menorca

Dat Menorca bekendstaat als een rustig eiland boordevol natuurschoon, wil niet zeggen dat de voetjes er niet van de vloer kunnen. Integendeel: het op een na kleinste eiland van de archipel bewijst geenszins onder te doen voor zijn grotere en bekendere broertjes Ibiza en Mallorca. Uitgaansgelegenheden zijn er volop, van gezellige bars tot exclusieve nachtclubs. Ook de trendy beach clubs zijn op het eiland erg geliefd. Wij vertellen je wat de populairste beach clubs van Menorca zijn.

Beste Beachclub in Menorca
Waar wacht je nog op?

Boek direct je reis naar Menorca

vakanties.nl
Vakanties.nl Bekijk prijs
Vakantiediscounter Bekijk prijs
Prijsvrij Bekijk prijs
Booking.com Bekijk prijs
Eliza was here Bekijk prijs
Leukste beach club in menorca
Beach club in Fornells

Isabella Beach Club

Isabella Beach Club is een restaurant en beach club in een in de plaats Fornells. De club specialiseert zich in mediterrane fusion, sushi en grillgerechten en heeft een ruime cocktailkaart. De eenvoudige, maar smaakvolle inrichting is overwegend wit en gaat perfect op in de omgeving. De tuin, voorzien van desert-elementen als grote cactussen, geeft je het gevoel ver weg van de bewoonde wereld te zijn. De beste tijd om in deze beach club aanwezig te zijn is rond zonsondergang. Fornells staat er immers om bekend een van de mooiste zonsondergangen van het eiland te hebben.

Voor de lekkerste cocktails

Arena Beach

Ook Arena Beach mag zich tot de beste beach clubs van Menorca rekenen. Dit is een adults-only beach club met uitzicht op de haven van Cala n Bosch. Met zijn luxe Balinese bedden, grote zwembad en optredens van internationale dj’s heeft deze club wel iets weg van het Griekse jetseteiland Mykonos. Arena Beach weet zich nog verder te onderscheiden met zijn hoogstaande cocktails en de mogelijkheid die het biedt om massages te boeken. De feesten beginnen hier over het algemeen al vroeg in de middag.

Waar is een Beach club in Menorca?

Populaire excursies

Best beoordeelde Beach club Menorca
Beach club met unieke ligging

Xoroi Cave

Natuurlijk kan aan deze lijst van beste beach clubs van Menorca ook Xoroi Cave niet ontbreken. De Spanjaarden zelf kennen deze club als Sa Cova d’en Xoroi. Zijn faam heeft de club grotendeels te danken aan zijn unieke ligging, namelijk op een klif boven Cala en Porter en wel heel dicht bij de Xoroi Cave, die een hoofdrol in de mythologie van het eiland speelt. Tijdens je bezoek geniet je van een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee. Xoroi Cave verandert ’s avonds in een nachtclub.

Leukste beach club van Ciutadella

Hola Ola

Vaak wordt de vraag gesteld of goede beach clubs op Menorca ook in en rond de grote steden te vinden zijn. Het antwoord daarop is ja! Hola Ola is gelegen in Ciutadella de Menorca, de tweede stad van het eiland. Net ten zuiden van het historische stadshart vind je de club in de pittoreske inham van Cala Blanca. Van alle beach clubs in Menorca is dit zonder twijfel een van de toegankelijkste. Geen in luxe ondergedompelde uitgaansgelegenheid, maar vooral een leuke plek om van een drankje, een hapje en de prachtige zonsondergang te genieten.

Beste beachclub van Ciutadella de Menorca

Artrutx Sea Club

De laatste van de volgens ons beste beach clubs van Menorca is Artrutx Sea Club. Deze bevindt zich op een wel heel bijzondere locatie, namelijk een vuurtoren. In Cap d’Artrutx heerst dan ook een unieke sfeer. Artrutx Sea Club is een must voor liefhebbers van gastronomie. Producten uit de zee, zoals (gefrituurde) kreeft spelen er de hoofdrol. 

Wat heb je nodig?

Goed voorbereid op vakantie

Meer weten over Menorca?

Sergio helpt je verder

Heb je hulp nodig bij het kiezen van je accommodatie of het boeken van vliegtickets naar Menorca? Wil je meer weten over het verkennen van het eiland met de auto of ontdekken van lokale verborgen juweeltjes? Of ben je benieuwd naar de meest kindvriendelijke hotels? 

Sergio Menorca expert
  • Meer dan 130 zandstranden
  • Slechts twee uur vliegen
  • Betoverende natuur
  • Kindvriendelijk eiland

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod op Mencora voor je…