Zoek & boek

Auto huren in Menorca

  • Meer dan 130 zandstranden
  • Slechts twee uur vliegen
  • Betoverende natuur
  • Kindvriendelijk eiland
Auto huren op Menorca

Alles over autoverhuur op Menorca

Vier jij je aankomende vakantie op Menorca? Dan zit je goed. Het eiland telt enkele van de mooiste stranden van het hele continent. Een auto huren op Menorca is de beste manier om ze allemaal te ontdekken. Net als die historische stadjes en beschermde natuurgebieden. Autohuur op Menorca kun je voorafgaand aan je vertrek online regelen bij een lokale of internationale aanbieder. Ook kun je ter plaatse je auto huren op Menorca Airport of bij een verhuurkantoor in de badplaats waar je verblijft. Vergelijkers als EasyTerra en SunnyCars helpen je de beste deal te vinden.

Autoverhuur Menorca
Waar wacht je nog op?

Boek direct je huurauto in Menorca

Huur direct een auto

Je autohuur op Menorca van tevoren vastleggen

Wil je een auto huren op Menorca en graag weten waar je aan toe bent? Dan kun je het beste je autohuur op Menorca voor vertrek online vastleggen. Online boeken kun je zowel bij internationale verhuurders als Hertz, Avis, Europcar en Sixt. Ook de meeste lokale verhuurders zijn online vindbaar. Met het vooraf vastleggen van de autoverhuur op Menorca bestaat er bovendien een grote kans dat je van een mooie aanbieding kunt profiteren. Huur je je auto vooraf, dan pik je deze op het vliegveld op. De meeste kantoren bevinden zich in de aankomsthal.

Makkelijk auto huren in Menorca
Auto huren in Menorca
Auto huren waar je maar wilt

Een auto huren op Menorca Airport of bij een kantoor in je badplaats

Heb je voorafgaand aan je vertrek geen huurauto voor Menorca vastgelegd en bedenk je je in de loop van je verblijf op het eiland dat je toch iets meer wilt zien? Geen probleem. Je kunt ter plaatse je auto huren op Menorca Airport, maar ook in vrijwel elke stad of toeristische badplaats. Vaak zijn dan alleen de kleinere auto’s beschikbaar en is de kans op een goede aanbieding kleiner. Is flexibiliteit je meer waard dan een paar euro extra, dan hoeft dat echter geen probleem te zijn.

Naar wat ben je op zoek?

Type vakantie

Een auto huren op Menorca middels Sunny Cars

Ben je geïnteresseerd in autohuur op Menorca, bekijk dan eens de websites van diverse vergelijkingssites. Sunny Cars bijvoorbeeld. Bovendien kun je bij deze wereldwijd opererende autovergelijker een auto huren op Menorca met een all-inclusive prijs. De prijs die je voor de autoverhuur op Menorca betaalt, omvat zo ook een onbeperkt aantal kilometers en alle verzekeringen. Ter plaatse een extra verzekering afsluiten is niet nodig. Ook bij schade wordt het eigen risico aan je terugbetaald. Je krijgt een Nederlands contract en kunt de Nederlandstalige klantenservice 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken.

Het autorijden op Menorca

Ga je een auto huren op Menorca? Dan is het belangrijk om je van een aantal zaken bewust te zijn. Of je nu besluit je auto te huren op Menorca Airport, of online via een vergelijkingswebsite. Zo hanteren verreweg de meeste verhuurders een minimale leeftijd van 21 jaar en wordt er in de meeste gevallen om een creditcard gevraagd. Dit als garantie voor de borg. Op Menorca is het autorijden vrij makkelijk. De wegen en bewegwijzering zijn prima. Het eiland heeft echter maar één doorgaande weg (Me-1), die je ook tussen diverse kleine dorpjes moet gebruiken.

Wat heb je nodig?

Goed voorbereid op vakantie

Meer weten over Menorca?

Sergio helpt je verder

Heb je hulp nodig bij het kiezen van je accommodatie of het boeken van vliegtickets naar Menorca? Wil je meer weten over het verkennen van het eiland met de auto of ontdekken van lokale verborgen juweeltjes? Of ben je benieuwd naar de meest kindvriendelijke hotels? 

Sergio Menorca expert
  • Meer dan 130 zandstranden
  • Slechts twee uur vliegen
  • Betoverende natuur
  • Kindvriendelijk eiland

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod op Mencora voor je…