Roc Lago Park***

Reisorganisaties
tui menorca vakantiediscounter menorca sunweb menorca prijsvrij menorca

Vakantie op een droomplek in het Roc Lago Park op Menorca

Het Roc Lago Park op Menorca ligt in Cala ’n Bosch en is een driesterrenaccommodatie die nette, basic appartementen biedt. Het kleinschalige complex ligt naast een waterpark. Alhoewel Roc Lago Park in Menorca een eenvoudige accommodatie is, dankt hij zijn hoge waardering aan zijn ligging aan een kust vol afgelegen baaitjes. De witte appartementen, terracotta details en palmbomen creëren die typisch Spaanse sfeer. Het complex ligt op loopafstand van het strand.

Roc Lago Park prijsvrij

Alles wat je nodig hebt tijdens je vakantie

Het Roc Lago Park op Menorca in Cala ’n Bosch telt in totaal 200 twee- en driekamerappartementen.
Die laatste zijn geschikt voor groepen of gezinnen van maximaal zes personen. In het Roc Lago Park op Menorca verblijf je op basis van logies, logies en ontbijt of halfpension. Het diner is in buffetvorm. Op het Roc Lago Park in Menorca tref je geen overdadige luxe, maar wel alles wat je van een respectabele accommodatie kunt verwachten.

De faciliteiten van het Roc Lago Park Menorca in Cala ’n Bosch

Het Roc Lago Park op Menorca in Cala ’n Bosch beschikt over twee zwembaden, een apart kinderbad en zonneterrassen waar je gebruik kunt maken van parasols en ligbedden. Krijg je tijdens het zwemmen trek, dan haal je bij de poolbar van het Roc Lago Park op Menorca een snack. De accommodatie beschikt over een leuk animatieteam. Op de entree voor waterpark Aquarock krijg je als gast van dit complex korting. Het Roc Lago Park op Menorca ligt tevens direct aan de gezellige havenboulevard.

Handige tips & blog

Lekker eten en drinken op Menorca

Ook voor echte Bourgondiërs is Menorca een walhalla. Het eiland heeft zijn geheel eigen eetcultuur, met de lekkerste traditionele gerechten en drankjes die...

Op wijntour in Menorca; hier vind je de beste wijnboerderijen

Vanaf de 13e eeuw begon de wijnproductie in Menorca te groeien, toen de Moren het eiland bewoonden. Deze bereikte jaren later een hoogtepunt vanwege de enor...