Appartementen op Menorca

Ervaar alle comfort van thuis in een appartement op Menorca

Wil je binnenkort op vakantie, maar ook het gemak en de gezelligheid van thuis ervaren? Maak dan een keuze uit een van de vele appartementen op Menorca. Dit Balearische eiland biedt je tal van accommodaties waar je geniet van het comfort van een eigen badkamer en keuken. Een appartement in Menorca boek je aan populaire badplaatsen zoals Son Bou, Cala ’n Bosch of Cala Blanca. Een appartement op Menorca dat kindvriendelijk is, is zo gevonden. Verblijf in een 2- of 3-kamer appartement op Menorca en geniet van alle praktische voordelen.

Weg van de massa: kleinschalige appartementen op Menorca

Heb jij geen behoefte aan een uitgebreid animatieprogramma of waterparken waar het geschaterlach van de bezoekers de hele dag hoorbaar is? Door in Menorca in een kleinschalig appartement te verblijven, voel je je veel meer een gast van het eiland. Bovendien is het contact met eigenaren vaak persoonlijker, waardoor ze je ook allerlei tips over bezienswaardigheden en activiteiten in de omgeving kunnen geven. In kleinschalige appartementen op Menorca, zoals het Roc Lago Park in Cala ’n Bosch, creëer je de beste herinneringen. De drukte zoek je op wanneer jij dat wilt.

Volop ruimte voor het hele gezin in een 3-kamer appartement op Menorca

Een 3-kamer appartement op Menorca is de ideale accommodatie voor gezinnen. Hotelkamers en kleine appartementen zijn doorgaans voor twee personen uitgerust, maar met een 3-kamerappartement is er genoeg ruimte voor het hele gezin. Zo voelt je accommodatie meer als een tijdelijke woning op je vakantiebestemming. Jij als ouder hebt in een 3-kamer appartement op Menorca een aparte slaapkamer en ook de kinderen hebben hun eigen stekje. De keuken is prima uitgerust en de woonkamer biedt voldoende ruimte om comfortabel te zitten. Steeds meer aanbieders spelen op deze behoefte in.

Zo gevonden: een appartement op Menorca dat kindvriendelijk is

Gezien Menorca’s bijnaam Buggy Island zal het je niet verbazen dat een appartement op Menorca dat kindvriendelijk is, zo gevonden is. Mogelijkheden op het gebied van kindvriendelijke accommodaties zijn er volop. En zeg nou zelf, een dergelijk appartement op Menorca is niet alleen fijn voor de kids zelf, maar ook voor jou als ouder. Kinderstoelen, babybedjes, aparte kinderzwembaden en entertainment maken een appartement op Menorca kindvriendelijk. Je gaat in dergelijke appartementen op Menorca een veilig en ontspannen verblijf tegemoet, waarbij je af en toe je handen helemaal vrij hebt.

Verblijf in een appartement direct aan zee

Wanneer je je de ideale zonvakantie voorstelt, bevindt je accommodatie zich zonder twijfel aan het goudgele strand met zijn turquoise zeewater. Verblijf je op Menorca in een appartement aan zee, dan ga je het ultieme vakantiegevoel tegemoet. Ronddobberen kun je dan in het zwembad behorende bij je appartement op Menorca, maar ook in het heldere zeewater. In slechts een paar stappen begin jij aan een zorgeloze dag onder de Spaanse zon. Niet zelden bieden appartement op Menorca ook ligbedjes en parasols aan, zodat jij je dag zo comfortabel mogelijk doorbrengt.

dsadsa


Roc Lago Park***

Roc Lago Park***

Dit uitgestrekte, rustige appartementencomplex ligt op 7 minuten lopen van een Middellandse Zeestrand, op 5 minuten lopen van waterpark Aquarock Parque Acuático en op 10 km van de veerhaven van Ciutadella.

€354,-

Isla Paraiso***

Isla Paraiso***

Dit appartementenhotel ligt aan de noordelijke kust van het eiland ligt op slechts ongeveer 200 meter van het strand vandaan. Naar het stadscentrum, met tal van mogelijkheden om te winkelen, restaurants en een supermarkt is het ca. 100 meter en naar het openbaar vervoer is het ongeveer 150 meter.

€319,-

Mar Blau***

Mar Blau***

Dit appartementencomplex ligt aan een oever in de villawijk Torre Soli Nou. Het Son Bou-strand ligt op ongeveer 2 km afstand en het is 20 km naar de luchthaven. Er zijn vele restaurants en winkels in de directe omgeving.

€555,-

Marinda Garden***

Marinda Garden***

Dit rustige, uitgestrekte appartementenhotel vlak bij het strand van Cala 'n Bosch ligt op 7 minuten lopen van Aquarock Parque Acuático en op 13 kilometer van Ciutadella de Menorca.

€432,-

Handige tips & blog

Lekker eten en drinken op Menorca

Ook voor echte Bourgondiërs is Menorca een walhalla. Het eiland heeft zijn geheel eigen eetcultuur, met de lekkerste traditionele gerechten en drankjes die...

Op wijntour in Menorca; hier vind je de beste wijnboerderijen

Vanaf de 13e eeuw begon de wijnproductie in Menorca te groeien, toen de Moren het eiland bewoonden. Deze bereikte jaren later een hoogtepunt vanwege de enor...