Zoek & boek
Glijbanen, water en tickets!

Aquapark Menorca

  • Meer dan 130 zandstranden
  • Slechts twee uur vliegen
  • Betoverende natuur
  • Kindvriendelijk eiland
Aquapark Menorca

Aquarock: het leukste waterpark van Menorca!

Ben je op zoek naar een leuk aquapark in Menorca waar alle gezinsleden zich een dag lang kunnen vermaken? Dan is Aquarock dé plek waar je moet zijn. Het van heel Menorca grootste aquapark bevindt zich in Cala’n Bosch en biedt je alles wat je nodig hebt voor een onbezorgde dag onder de Spaanse zon. Van kleine glijbanen tot een golfslagbad en spannende attracties. De bar en het restaurant stillen je honger.

Waterpark Menorca
Waar wacht je nog op?

Boek direct je reis naar Menorca

vakanties.nl
Vakanties.nl Bekijk prijs
Vakantiediscounter Bekijk prijs
Prijsvrij Bekijk prijs
Booking.com Bekijk prijs
Eliza was here Bekijk prijs
Aquapark in Menorca
Informatie waterpark Menorca

Praktische informatie betreffende Menorca’s Aquapark

Gedurende het zomerseizoen is dit aquapark in Menorca dagelijks geopend tussen 10.30 en 18.00. Zaterdagen in de maanden mei, juni en september vormen daarop een uitzondering; dan is Menorca’s favoriete waterpark gesloten. De entree bedraagt €12,00 voor kinderen en €21,50 voor volwassenen. Voor elk kind is een ijsje bij de prijs inbegrepen. Voor sommige attracties in dit waterpark op Menorca gelden lengtebeperkingen. Adres: Carreró Cova d’es Moro, Apt. 844, Cala’n Bosch, Ciutadella de Menorca.

Grote glijbanen en veel waterplezier

Welke attracties vind je in het leukste aquapark van Menorca?

In het leukste Aquapark van Menorca hoef je je geen moment te vervelen. Zowel voor volwassenen als voor (jonge) kinderen is er meer dan genoeg te doen. Zo is er een aantal zwembaden waar je heerlijk in kunt ronddobberen. Voor kinderen is er een apart zwembad met waterglijbanen en ook een speeltuin. Verder heeft dit waterpark op Menorca een golfslagbad, jacuzzi en attracties voor de thrillseekers.

Aquapark Tickets Menorca
Menorca Waterpark Tickets Kopen
Het mooiste waterpark van Spanje!

Zwemmen, zonnen en snacken

Behalve van het water kun je in Menorca’s aquapark in Cala’n Bosch ook volop van de Spaanse zonnestralen genieten. Rond het zwembad staan talrijke zonnebedjes opgesteld. Je hoeft slechts op te staan en een paar stappen te zetten om bij de bar een lekkere snack of verkoelend drankje te bestellen. Ook is er een restaurant waar je wat uitgebreider kunt eten. Er worden zowel Spaanse als internationale gerechten gereserveerd. Het waterpark heeft overigens genoeg (betaalde) parkeerplaatsen.

Wat heb je nodig?

Goed voorbereid op vakantie

Meer weten over Menorca?

Sergio helpt je verder

Heb je hulp nodig bij het kiezen van je accommodatie of het boeken van vliegtickets naar Menorca? Wil je meer weten over het verkennen van het eiland met de auto of ontdekken van lokale verborgen juweeltjes? Of ben je benieuwd naar de meest kindvriendelijke hotels? 

Sergio Menorca expert
  • Meer dan 130 zandstranden
  • Slechts twee uur vliegen
  • Betoverende natuur
  • Kindvriendelijk eiland

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod op Mencora voor je…