Aquapark Menorca (Aquacenter)

spanje
Reisorganisaties
tui menorca vakantiediscounter menorca sunweb menorca prijsvrij menorca

Aquarock: het leukste waterpark van Menorca!

Ben je op zoek naar een leuk aquapark in Menorca waar alle gezinsleden zich een dag lang kunnen vermaken? Dan is Aquarock dé plek waar je moet zijn. Het van heel Menorca grootste aquapark bevindt zich in Cala’n Bosch en biedt je alles wat je nodig hebt voor een onbezorgde dag onder de Spaanse zon. Van kleine glijbanen tot een golfslagbad en spannende attracties. De bar en het restaurant stillen je honger.

Praktische informatie betreffende Menorca’s Aquapark

Gedurende het zomerseizoen is dit aquapark in Menorca dagelijks geopend tussen 10.30 en 18.00. Zaterdagen in de maanden mei, juni en september vormen daarop een uitzondering; dan is Menorca’s favoriete waterpark gesloten. De entree bedraagt €12,00 voor kinderen en €21,50 voor volwassenen. Voor elk kind is een ijsje bij de prijs inbegrepen. Voor sommige attracties in dit waterpark op Menorca gelden lengtebeperkingen. Adres: Carreró Cova d’es Moro, Apt. 844, Cala’n Bosch, Ciutadella de Menorca.

Welke attracties vind je in het leukste aquapark van Menorca?

In het leukste Aquapark van Menorca hoef je je geen moment te vervelen. Zowel voor volwassenen als voor (jonge) kinderen is er meer dan genoeg te doen. Zo is er een aantal zwembaden waar je heerlijk in kunt ronddobberen. Voor kinderen is er een apart zwembad met waterglijbanen en ook een speeltuin. Verder heeft dit waterpark op Menorca een golfslagbad, jacuzzi en attracties voor de thrillseekers.

Zwemmen, zonnen en snacken

Behalve van het water kun je in Menorca’s aquapark in Cala’n Bosch ook volop van de Spaanse zonnestralen genieten. Rond het zwembad staan talrijke zonnebedjes opgesteld. Je hoeft slechts op te staan en een paar stappen te zetten om bij de bar een lekkere snack of verkoelend drankje te bestellen. Ook is er een restaurant waar je wat uitgebreider kunt eten. Er worden zowel Spaanse als internationale gerechten gereserveerd. Het waterpark heeft overigens genoeg (betaalde) parkeerplaatsen.

Het weer op Menorca

Advertentie


Handige reistips & deals

Lekker eten en drinken op Menorca

Ook voor echte Bourgondiërs is Menorca een walhalla. Het eiland heeft zijn geheel eigen eetcultuur, met de lekkerste traditionele gerechten en drankjes die...

Op wijntour in Menorca; hier vind je de beste wijnboerderijen

Vanaf de 13e eeuw begon de wijnproductie in Menorca te groeien, toen de Moren het eiland bewoonden. Deze bereikte jaren later een hoogtepunt vanwege de enor...