Zoek & boek

Villas Yucas

Cala 'n ForcatVillas Yucas
Alles wat je wil weten

Informatie over Villas Yucas

Villas Yucas is een Secrets adresje voor een heerlijke vakantie op het prachtige eiland Menorca. Hier kom je lekker tot rust en is het drukke thuisleven even heel ver weg. Strijk neer op een ligbedje bij het zwembad in de groene tuin, dommel af en toe even weg en nip lekker van een drankje. Ga je graag naar het strand, wandel dan naar het mooie Playa de Cales Piques en geniet van het zonnetje en de zee. Vergeet behalve luieren en zonnen ook niet om het eiland te verkennen, want...

Voor Villas Yucas

Vind de beste prijzen

Wat is er beschikbaar

Faciliteiten

Neem een kijkje

Sfeerimpressie

Extra informatie

Alles wat je wilt weten

Villas Yucas is een Secrets adresje voor een heerlijke vakantie op het prachtige eiland Menorca. Hier kom je lekker tot rust en is het drukke thuisleven even heel ver weg. Strijk neer op een ligbedje bij het zwembad in de groene tuin, dommel af en toe even weg en nip lekker van een drankje.

Ga je graag naar het strand, wandel dan naar het mooie Playa de Cales Piques en geniet van het zonnetje en de zee. Vergeet behalve luieren en zonnen ook niet om het eiland te verkennen, want dit zit vol leuke plekken om te bezoeken. Aan het einde van de dag kom je dan weer thuis in je fijne villa en kun je nog even proosten op je eigen terras!

Toch geen match?

Gerelateerde accommodaties

Villa CLAUDIA Menorca

Cala en Porter
  • Prachtige woning
  • Privé zwembad
  • Luxe en moderne inrichting
  • Centrale ligging en stranden
  • Persoonlijke service

Villa’s Binibeca Beach

San Luis

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod op Mencora voor je…