Zoek & boek

Villa’s Binibeca Beach

San LuisVilla’s Binibeca Beach
Alles wat je wil weten

Informatie over Villa's Binibeca Beach

Het prachtige Villa’s Binibeca Beach is dé ideale plek om te relaxen. Het is lekker rustig gelegen en je hebt er veel privacy. In de authentieke Spaanse villa krijg je het gevoel in een echt Spaans huis te wonen. Vanaf het zonneterras bij zwembad kijk je uit over zee, prachtig! Als je goed luistert, hoor je zelfs het rustgevende geruis van de zee, heerlijk.. Ga je graag naar het strand? Binnen een kwartier sta je al met je voeten in het zand. Menorca ontdekken? Met de auto ben je zo...

Voor Villa’s Binibeca Beach

Vind de beste prijzen

Wat is er beschikbaar

Faciliteiten

Neem een kijkje

Sfeerimpressie

Extra informatie

Alles wat je wilt weten

Het prachtige Villa’s Binibeca Beach is dé ideale plek om te relaxen. Het is lekker rustig gelegen en je hebt er veel privacy. In de authentieke Spaanse villa krijg je het gevoel in een echt Spaans huis te wonen. Vanaf het zonneterras bij zwembad kijk je uit over zee, prachtig! Als je goed luistert, hoor je zelfs het rustgevende geruis van de zee, heerlijk..

Ga je graag naar het strand? Binnen een kwartier sta je al met je voeten in het zand. Menorca ontdekken? Met de auto ben je zo op andere bijzondere plekjes van dit mooie eiland. San Luis ligt vlak bij de hoofdstad van Menorca, Mahón (Maó). Deze stad heeft een prachtige, natuurlijke haven die tot vijf kilometer landinwaarts doorloopt. Als je vanaf zee met de boot aankomt, vaar je langs één grote wirwar van witte huizen die tegen een rotswand gebouwd zijn. Verder is Mahón een levendige stad waar je goed kunt winkelen en lekker kunt eten in één van de vele restaurantjes.

Toch geen match?

Gerelateerde accommodaties

Villa CLAUDIA Menorca

Cala en Porter
  • Prachtige woning
  • Privé zwembad
  • Luxe en moderne inrichting
  • Centrale ligging en stranden
  • Persoonlijke service

Villas Yucas

Cala 'n Forcat

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod op Mencora voor je…